Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се сменя крушката на запалката?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как се сменя крушката на запалката?

Здравейте,
    Някой сменял ли е крушката на запалката, че ми се вижда доста голяма играчка?
    Също така ми трябва и идея от къде мога да взема захранване за радар детектор, тъй като искам да скрия кабелите, а не постоянно да го включвам в гнездото на запалката.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Моята е сменях. Сваляш калъфа на ръчната,ще видиш едно чопче,което се натиска навътре и запалката излиза заедно с корпуса. Това чопче представлява ос,която влиза в отвор в който лагерува цялата запалка и дефакто там щрака и се застопорява.

---------- Post added at 12:32 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

Като допълнение,понеже ми чезнеше тока във фасунгата и крушката гаснеше на моменти ,взех ток от самата запалка и сега няма проблеми,... та мисълта ми е ,че можеш от кабела на запалката да вземеш +
    Last edited by undy; d.m.y г., 13:02.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      Моята е сменях. Сваляш калъфа на ръчната,ще видиш едно чопче,което се натиска навътре и запалката излиза заедно с корпуса. Това чопче представлява ос,която влиза в отвор в който лагерува цялата запалка и дефакто там щрака и се застопорява.

---------- Post added at 12:32 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

Като допълнение,понеже ми чезнеше тока във фасунгата и крушката гаснеше на моменти ,взех ток от самата запалка и сега няма проблеми,... та мисълта ми е ,че можеш от кабела на запалката да вземеш +
      Натиснах това и запалката се освободи, но кабелът е супер къс, и запалката изобщо не излиза нагоре!Май трябва да разглобя цялата конзола!
      Last edited by stu; d.m.y г., 23:57.

Comment

Каква точно е крушката, че не ми се обикаля по магазините с разглобена кола.

Comment

От тия по 1.2w...аз сложих 1.5.
          Кабелчетата са къси,доста пипкаво се бара вътре.
          Attached Files

Comment

Кабелите не са чак толкова къси но отдолната страна на конзолата са вързани със свински опашки
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Alfa tuner Покажи съобщение
              Кабелите не са чак толкова къси но отдолната страна на конзолата са вързани със свински опашки
              А букси дали има, или трябва да се режат кабелите при смяна на запалката?
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm;Alfa Romeo 156 1.8 T.S.ex, Alfa Romeo 146 1.4 T.S.ex

Comment

Пълен ужас!!!
                Attached Files

Comment

Ти верно си разглоби колата за една крушка

Comment

Ебаси, даже незнаех че има крушка в запалката. Между другото, малко ми е странно че пепелника не е осветен...
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                    X